Ready to evolve your career?

Jij bepaalt de richting, Evolution Group zorgt voor de rest. Hierdoor kun je je carrière uitbouwen, binnen je eigen vakgebied groeien en kiezen uit aantrekkelijke opdrachten en vacatures bij gerenommeerde organisaties. Dit alles afgestemd op jouw persoonlijke wensen en ambities.

Sta zelf aan het roer

Wij spelen in op jouw ambities.

Evolving your performance

Interim

Ben jij als zzp-professional op zoek naar nieuwe uitdagingen en groei? Ontdek hoe onze interim dienstverlening jouw carrière kan versterken. Wij bieden uitdagende projecten die passen bij jouw expertise. Evolution Group heeft een groot netwerk van toonaangevende organisaties die passen bij jouw carrière ambities.

Deta-vast

Geef je carrière een vliegende start met ons deta-vast traject. Als professional start je op tijdelijke basis met een uitzendcontract en met de intentie dat je daarna in vaste dienst gaat bij je nieuwe werkgever. Dit stelt je in staat om waardevolle werkervaring op te doen en jezelf te bewijzen binnen een organisatie. Daarnaast biedt het je de mogelijkheid om een organisatie beter te leren kennen terwijl je intussen al aan je professionele skills werkt. Ben jij klaar om de stap naar een succesvolle carrière te zetten?

Vast

Direct in dienst bij een inspirerende organisatie? Ontdek hoe wij op basis van werving & selectie jouw ideale carrièremogelijkheden vorm kunnen geven. Evolution Group biedt begeleiding gedurende het gehele traject. Zo realiseren wij samen jouw optimale carrièregroei. Ben jij klaar voor een carrière boost met een inspirerende nieuwe uitdaging?

Hoe werken wij?

Stap 1: Kennismaking

Tijdens onze eerste ontmoeting bespreken we jouw carrière doelen en ambities. Natuurlijk introduceren wij onszelf, leggen we uit hoe we te werk gaan en wie onze opdrachtgevers zijn.

Stap 2: Gesprek met de opdrachtgever

In het gesprek met de opdrachtgever leer je elkaar kennen, krijg je de kans om vragen te stellen en te beoordelen of zowel het bedrijf als de functie aansluiten bij jouw wensen.

Stap 3: Het traject

We begeleiden je gedurende het hele proces, van intake tot de daadwerkelijke start bij de opdrachtgever.

Stap 4: Referentiecontrole

We vragen een (voormalig) leidinggevende naar hun ervaringen met jou als collega. We zijn benieuwd naar de impact die je hebt gehad en welke kwaliteiten je goed kunt inzetten in je nieuwe uitdaging.

Stap 5: Gefeliciteerd!

Geweldig, we hebben de ideale match gevonden! Wij zorgen ervoor dat je alle benodigde informatie en het contract ontvangt en onderhouden contact tijdens je dienstverband.

Samengevat biedt Evolution Group voor jou als finance professional meer mogelijkheden, ervaringen en ondersteuning om je carrière een impuls te geven. Ontdek de kansen op onze website en ‘Evolve your carreer’!

Wil jij ook meer uit je carrière halen?

Kies voor de beste projecten en vacatures en til jouw carrière naar het volgende niveau.

Op zoek naar een nieuwe opdracht als ZZP’er?

Niet alle opdrachten staan online vanwege vertrouwelijkheid en de dynamiek van vraag en aanbod. Een goede onderlinge kennismaking stelt ons in staat proactief te werken en de ideale match te realiseren, zelfs vóór officiële publicatie.

Plan een kennismaking