Onze diensten

Finance staffing

Ben je op zoek naar nieuw talent voor al jouw uitdagende projecten? Evolution Group is jouw betrouwbare partner op het gebied van finance staffing. Wij bieden oplossingen voor jouw operationele en strategische uitdagingen door gebruik te maken van ons hoogwaardig netwerk van financiële professionals voor interim, tijdelijke en vaste posities.

Super specialisatie is waar wij in uitblinken

Wij zijn overtuigd van het belang van concentratie en uitzonderlijke specialisatie. Ons team is regionaal actief binnen één financiële niche en richt zich binnen die niche op één specifiek vakgebied. Daarnaast legt het team de nadruk op één bepaald type dienstverlening. Dit stelt ons in staat om de markt zeer grondig te begrijpen en de taal van zowel de opdrachtgever als de financiële professional te spreken.

Specialistische kennis en passie voor ons vak, dat is onze kracht!

Evolving your performance

Onze oplossingen:

Interim

In een open en dynamische economie zoals die van Nederland, is het essentieel dat bedrijven snel kunnen inspelen op veranderende omstandigheden. Interim professionals vormen een ideale oplossing voor deze behoefte. Ze kunnen direct ingeschakeld worden om te assisteren bij de implementatie van nieuwe systemen en processen, het opvangen van verlofperiodes of het begeleiden van reorganisaties.

Deta-vast

Wil je de juiste professional aannemen, maar lukt dat op dit moment niet? Laat ons de ideale kandidaat vinden en deze voor een bepaalde periode in dienst nemen. Na de contractperiode kun je de professional kosteloos overnemen, indien gewenst. Zo versterk je jouw team direct en verbeter je de prestaties zonder langdurige verplichtingen.

Vast
Zoek je een perfect passende professional voor een vaste functie? We brengen jouw wensen in kaart en dagen je langetermijnplannen uit om de ideale kandidaat te vinden. Een vaste aanstelling biedt de mogelijkheid om als team samen te groeien en elkaar te versterken voor blijvend betere prestaties.

Onze werkwijze in 6 stappen

1. Wensen in kaart brengen

De eerste stap in ons wervingsproces is een gesprek met een van onze recruitment consultants om inzicht te krijgen in jouw wensen. Hierbij bespreken we onder andere jouw eisen wat betreft vaardigheden, expertise, salaris, bedrijfscultuur en of je op zoek bent naar iemand voor een vaste aanstelling of op interim-basis.

2. Selecteren van talent

Evolution Group hanteert een geavanceerde en gestructureerde manier van werken op basis van innovatieve en moderne systemen. Daarnaast staan wij bekend om ons grondige interview proces tijdens de wervingsperiode. Deze gesprekken worden gevoerd op basis van vooraf besproken criteria. We voeren ook uitgebreide referentiechecks uit om de persoonlijkheid en integriteit van onze professionals te waarborgen.

3. Presentatie van talent

Na de selectie presenteren we de best passende professionals voor jouw organisatie, rekening houdend met hun persoonlijkheid, (werk)ervaring en competenties. Onze voornaamste focus is het creëren van een perfecte match tussen onze opdrachtgevers en professionals.

4. Kennismaking met de professional

Maak kennis met de voorgestelde professionals en beoordeel of ze voldoen aan het (gezamenlijk) opgestelde functieprofiel en jouw bedrijfscultuur. We zien onze opdrachtgevers als partners en streven ernaar zoveel mogelijk over jouw organisatie te leren en te ontdekken welk type werknemer het beste past bij jouw organisatie.

5. Plaatsing

Na een reeks succesvolle gesprekken treedt onze recruitment consultant op als tussenpersoon en biedt ondersteuning tijdens het onderhandelingsproces. Dit omvat onder meer hulp bij het formuleren van een passend aanbod en het treffen van voorbereidingen voor een vlotte start van jouw nieuwe medewerker.

6. Follow-up na plaatsing

We houden regelmatig contact met jou en je nieuwe werknemer om het wervingsproces te beoordelen, nauwlettend te monitoren en onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren en uit te breiden. Door onze betrokkenheid na de plaatsing te handhaven, zetten we ons in voor een duurzame samenwerking die voor alle betrokken partijen waardevol is.

Begin direct met werven