Evolution starts with
hiring the right people

Evolution Group is jouw betrouwbare partner voor Finance, Accounting & Control bij operationele en strategische vraagstukken. Bij het koppelen van financials is expertise, focus en aandacht voor zowel de specialist als de opdrachtgever essentieel. Wij zijn ons bewust van het belang van een goede samenwerking en streven daarom naar optimale afstemming tussen alle betrokken partijen.

In 2023 werd Evolution Group opgericht door Philip de Leeuwe en Jeffrey van Maanen, gedreven door hun gezamenlijke passie en visie voor de staffing sector. Met hun jarenlange ervaring in de branche geloven Philip en Jeffrey dat het nog beter kan: doeltreffender, opener, kwalitatief sterker en met een focus op het centraal stellen van zowel opdrachtgevers als specialisten.

Onze missie

Onze missie is eenvoudig: het verbinden van professionals en finance carrières evolueren.

Dit doen wij door de best beschikbare finance specialisten te verbinden aan de juiste opdrachtgever voor het juiste tarief. We stimuleren groei, brengen verandering teweeg en realiseren vooruitgang. Samen tillen wij de finance branche naar een volgend niveau. – ‘We look beyond, we evolve the future’’.

Onze kernwaarden

Teamwork

Één team, één visie. Wij benutten de kracht van gezamenlijke vindingrijkheid door als een team te werken. We zijn gepassioneerd, genieten van ons werk en hebben plezier tijdens het proces.

Intelligence

Specialisatie wint het van generalisatie. Ons deskundige team heeft de juiste expertise in jouw vakgebied. Daarnaast zoeken we voortdurend naar vernieuwing om jouw ideale gesprekspartner te zijn.

Authenticity

Wij bieden echte oplossingen, voor echte mensen. Authenticiteit staat bij ons voorop. We blijven trouw aan onszelf, onze waarden en onze opdrachtgevers. We bouwen vertrouwen op door eerlijkheid en transparantie na te streven.

Impact

Wij geloven in de invloed van ons netwerk, onze opdrachtgevers en ons team. We streven naar perfectie en willen een positieve impact hebben op onze community en omgeving.

Drive

Vastberadenheid en wilskracht kenmerken ons streven om doelen te behalen en hindernissen te overwinnen, zelfs onder moeilijke omstandigheden. Onze passie voor ons vak en intrinsieke motivatie zetten ons ertoe aan het beste uit elke situatie te halen. We leveren hoogwaardige diensten en gaan altijd een stap verder om uitmuntendheid te bereiken voor ons netwerk en onze opdrachtgevers.