Niet alleen een oplossing, maar resultaten die er toe doen!

Evolution Group biedt een verfrissende benadering ten opzichte van traditionele dienstverleners, met een transparant bedrijfsmodel dat aantrekkelijk is voor ambitieuze professionals die op zoek zijn naar een volgende stap om meer uit hun carrière te halen.

Zoek je een expert op het gebied van finance?

Kampt je financiële afdeling met personeelstekorten? Mis je cruciale kennis over het opstellen van jaarrekeningen? Heb je hulp en expertise nodig bij het implementeren van een nieuw systeem? Zoek je iemand met diepgaande kennis om je financiële administratie te optimaliseren of tijdelijk te ondersteunen? Evolution Group biedt oplossingen voor elk vraagstuk of uitdaging binnen de financiële afdeling, van financieel medewerker tot Business Controller.

Zorgen uit, toekomst aan

We zetten ons volledig in om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Op basis van een strakke planning zorgen wij voor een transparant proces en advies gedurende het gehele traject. Indien gewenst, kunnen we snel opschalen met behulp van ons hoogwaardige partnernetwerk. Wij geloven dat het stellen van heldere doelen en het maken van concrete afspraken essentieel is om doelen te bereiken.

Dit kunnen wij voor je doen

Van het wegwerken van administratieve achterstanden tot het vervangen van de financieel directeur en alles wat daar tussenin zit. Denk aan het opstellen van periodieke rapporten, het samenstellen van de jaarrekening, het ondersteunen van de financieel directeur, het monitoren van de financiële situatie en bedrijfsresultaten.

Onze experts staan klaar om op korte termijn aan de slag te gaan voor interim-, deta-vast- of vaste functies. Dankzij onze continue verbinding met ons netwerk zijn we in staat om de ideale match te vinden op het juiste moment.

Benieuwd hoe Evolution Group het verschil kan maken in jouw organisatie?

Begin direct met werven