Assistent-Controller – Productie bedrijf – Nieuwegein

Locatie: Nieuwegein.
Dienstverband: Vast (32-40 uur).
Bijgewerkt: 07/10/2024.
Salaris: €3850 - €4.900.

Over onze klant

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging binnen een snelgroeiende, internationale productieomgeving? Dit is jouw kans om als onderdeel van een dynamisch finance team een waardevolle bijdrage te leveren aan een organisatie met tientallen entiteiten wereldwijd. Binnen dit bedrijf krijg je volop kansen om door te groeien en impact te maken in de financiële processen.

Functieomschrijving

Als Assistent-Controller krijg je een unieke kans om mee te bouwen aan de groei en ontwikkeling van een internationaal opererende organisatie. In deze uitdagende functie ben je een belangrijke schakel binnen het financiële team, waarbij je verantwoordelijk bent voor de dagelijkse financiële processen. Je draagt bij aan de verdere professionalisering van de organisatie door de financiële administratie te ondersteunen en te zorgen voor foutloze en tijdige rapportages.

Met jouw oog voor detail zorg je ervoor dat alle financiële gegevens nauwkeurig worden verwerkt volgens de laatste wet- en regelgeving. Je krijgt ruimte om te groeien en je eigen ideeën aan te dragen voor procesverbeteringen, terwijl je samenwerkt met verschillende afdelingen binnen de organisatie. Jouw werk heeft een directe impact, niet alleen op het team maar op de hele organisatie.

Wat je verder gaat doen:

  • Verwerken van financiële gegevens met precisie, volgens de geldende richtlijnen;
  • Opstellen en analyseren van rapportages, zodat het management tijdig en correct inzicht heeft in de financiële situatie;
  • Voorbereiden van belastingaangiften en andere verplichte rapportages;
  • Ondersteunen bij audits en meewerken aan verbeterprojecten;
  • Nauwe samenwerking met collega’s uit verschillende teams om de financiële processen steeds efficiënter te maken.

Profiel

Jij hebt een hands-on mentaliteit en bent nauwkeurig. Daarnaast beschik je over sterke analytische vaardigheden en een goed gevoel voor cijfers. Je vindt het leuk om in een omgeving te werken waar je samenwerkt met verschillende teams en waar je verantwoordelijkheid draagt voor je eigen taken.

  • Afgeronde HBO-opleiding in Finance, Bedrijfseconomie of vergelijkbaar;
  • Aantal jaren ervaring in een vergelijkbare rol binnen een financiële afdeling;
  • Je bent communicatief vaardig en in staat om zelfstandig beslissingen te nemen;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.

Aanbod

Als Assitent-Controller kom je terecht in een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Jouw bijdrage zal direct zichtbaar zijn binnen een ambitieuze organisatie die volop groeit. We bieden je een werkplek waar jouw ideeën en input worden gewaardeerd, en waar je volop kansen krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast kun je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden en een prettige balans tussen werk en privé.

Wat je verder kunt verwachten:

  • Aantrekkelijk salaris van €3850 – €4.900, passend bij jouw ervaring en achtergrond;
  • Flexibiliteit om je werkweek zo in te richten dat het aansluit bij jouw privéleven, inclusief mogelijkheden om vanuit huis te werken;
  • Thuiswerkvergoeding en reiskostenvergoeding, zodat je werkplek altijd optimaal is ingericht, ongeacht waar je werkt;
  • Een breed scala aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling en de mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen of verkopen;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen een bedrijf waar initiatief en ontwikkeling worden gestimuleerd;
  • Een informele, toegankelijke werksfeer met korte lijnen, waarin je snel kunt schakelen en waar je écht het verschil kunt maken.

Klinkt dit als de perfecte volgende stap in jouw carrière? Wij kijken ernaar uit om jouw verhaal te horen en je wellicht binnenkort te verwelkomen in ons team!

Solliciteer direct!