Financial Controller – Bouw Branche – Utrecht

Locatie: Utrecht.
Dienstverband: Vast (32-40 uur).
Bijgewerkt: 16/04/2024.
Salaris: €5.200-€6.450.

Over onze klant

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker worden, spelen wij een cruciale rol. Als toonaangevende organisatie binnen Nederland bieden wij een informele bedrijfscultuur met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dit kan in de richting van nieuwe tools, ERP-systemen en Financieel inhoudelijk zijn, maar bijvoorbeeld ook richting communicatieve skills of bijvoorbeeld persoonlijk leiderschap.Wil jij deel uitmaken van snel groeiende en Innovatieve organisatie? Wij komen graag met je in contact!

Functieomschrijving

Als Financial Controller vervul je een sleutelrol binnen onze organisatie en sta je in contact met meerdere bedrijfsonderdelen. Je bent de verbindende factor tussen Finance en strategie, waarbij je het management ondersteunt door inzicht te bieden in financiële beslissingen en prestaties. Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder meer:

  • Het opstellen van financiële rapportages, doorrekenen van business cases, opstellen van groeiprognoses en opstellen van budgetplanningen
  • Zorgvuldige financiële registratie
  • Beheren van interne projecten
  • Leveren van een actieve bijdragen aan verbeteringen in de AO-IC.

Profiel

Wij zoeken een gedreven Financial Controller met een scherp analytisch vermogen en een passie voor cijfers. Je hebt een achtergrond in finance en tenminste 2-5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol. Daarnaast beschik je over:

  • Uitstekende vaardigheden in Microsoft Office
  • Ervaring met ERP-systemen
  • Bijzondere expertise in Excel en PowerBI is een pre

Aanbod

Wij bieden een uitdagende en inspirerende werkomgeving, waarin jouw persoonlijke groei centraal staat. Naast een competitief salaris tussen € 5200,- en € 6450,- bruto per maand, geniet je van flexibele werkmogelijkheden en een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een: mobiele telefoon, laptop, goede pensioenregeling en een winstdeling. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor opleiding en doorgroei.

Interesse?

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer direct en word onderdeel van een van de meest inspirerende organisaties van Nederland! Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact met ons op.

Solliciteer direct!